Verzekeringen voor

particulieren
Bekijk ons aanbod

Bekijk een belangrijk deel ons verzekeringsaanbod

Woonhuis

Uw huis is een kostbaar bezit. Bij schade hieraan kunnen de kosten zo hoog oplopen dat deze niet meer te overzien zijn. Dan is het fijn om te weten dat u goed verzekerd bent met een opstalverzekering. Deze verzekering dekt onder andere de schade als gevolg van brand, ontploffing, blikseminslag, inbraak, diefstal, storm, waterschade, rook- en roetschade, neervallen van luchtvaartuigen, aanrijding en aanvaring en omvallen van bomen.

Uw voordelen!
 • Bij gebruik van de herbouwwaardemeter heeft u 5 jaar lang een garantie tegen onderverzekering.
 • Van buitenkomende onheilendekking (allrisk dekking) mogelijk.
 • Afkoop eigen risico stormschade mogelijk.
 • Snelle en soepele afhandeling van uw schade.

Inboedel

Uw inboedel is vaak meer waard dan u denkt. Door diefstal, brand of waterschade kan uw inboedel veel schade oplopen. Met een inboedelverzekering verzekerd u uw inboedel tegen onder andere deze risico’s.. Een zeker gevoel, en dat is wel zo prettig.

Uw voordelen!
 • Bij gebruik van de inboedelwaardemeter heeft u 5 jaar lang een garantie tegen onderverzekering.
 • Van buitenkomende onheilendekking (allrisk dekking) mogelijk.
 • Buitenshuis dekking mogelijk.
 • Snelle en soepele afhandeling van uw schade.

Aansprakelijkheid

Een ongeluk zit soms in een klein hoekje. De daardoor ontstane schade kan oplopen tot behoorlijke bedragen als iemand ernstig letsel oploopt of invalide wordt. Onze aansprakelijkheidsverzekering biedt financiële bescherming als u aansprakelijk wordt gesteld voor schade die u aan een ander heeft toegebracht. Dit kan (in)direct letselschade zijn maar ook schade aan zaken. Als u bij ons een aansprakelijkheidsverzekering afsluit, bent u goed beschermt tegen financiële problemen naar aanleiding van door u veroorzaakte schade.

Uw voordelen!
 • Geen eigen risico, wel is het mogelijk te kiezen voor een vrijwillig eigen risico waardoor u uw premie verlaagt.
 • Het hele gezin is verzekerd.
 • Ook uitwonende studerende kinderen.

Motorrijtuigen

In het verkeer loopt u veel risico’s. Risico’s die tot schade kunnen leiden en waarbij de kosten hoog op kunnen lopen. Dan is het fijn te weten dat u goed verzekerd bent. De Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM) verplicht iedereen die een motorrijtuig bezit, een WAM verzekering af te sluiten. Deze verzekering vergoed de schade die u met uw motorrijtuig toebrengt aan een derde. Naast de WA dekking kunt u ook kiezen voor een Beperkt Casco of Volledig Casco (allrisk) dekking. Deze dekkingen zijn gemakkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld schade in-/opzittende verzekeringen, verhaalsrechtsbijstand. Zo kiest u gemakkelijk de dekking die het beste bij u en uw motorrijtuig past.

Rechtsbijstand

Een (juridisch) meningsverschil, ruzie of conflict kan zomaar ontstaan. Uw auto beschadigd door een onjuist ingestelde wasstraat. Uw zoon wordt tijdens het backpacken in Australië aangereden. Of het product dat u via internet gekocht heeft, is niet geleverd. En u stelt u zich eens voor dat u ontslagen wordt of uw huis wordt uitgezet. En ook al denkt u het gelijk aan uw kant te hebben; een ander daarvan overtuigen en de schade verhalen kan zeer ingewikkeld zijn. Met een rechtsbijstandverzekering kunt u op deze momenten terug vallen op specialisten die u bijstaan, zonder dat u voor hoge kosten komt te staan. Het is belangrijk uw rechtsbijstandverzekering tijdig af te sluiten, op het moment dat het echt nodig is, is het immers vaak al te laat.

Verschillende modules
 • Verkeer; juridische bijstand in alle verkeersituaties waaraan u en uw gezin deelnemen. Denk hierbij aan de (brom)fiets, motor, auto maar ook wandelen.
 • Consument en Wonen; verzekert u van rechtshulp voor uiteenlopende consumentenzaken en zaken rond uw huur- of koopwoning.
 • Inkomen; de module inkomen zorgt ervoor dat u en uw gezin altijd verzekerd zijn van juridische bijstand bij een arbeidsgeschil en bij zaken rond uw pensioen of uitkering.
 • Fiscaal en Vermogen; zorgt ervoor dat u en uw gezin altijd verzekerd zijn van juridische bijstand bij effectentransacties, bij zaken rond uw tweede woning binnen de EU of bij een opgelegde belastingaanslag.

Doorlopende reisverzekering

Reizen en op vakantie gaan doet u voor uw plezier. Toch kan u op reis of tijdens vakanties van alles gebeuren. Stel dat u autopech krijgt of dat uw bagage gestolen wordt. En wat als u ziek wordt in het buitenland? Of u hebt per ongeluk schade toegebracht aan je vakantieverblijf. Behalve dat het heel vervelend is als er iets gebeurt, kan het ook een financiële strop betekenen. Een doorlopende reisverzekering biedt dan uitkomst. Met een doorlopende reisverzekering weet u zeker dat u altijd en overal goed verzekerd bent.

Uw voordelen!
 • De reisverzekering wordt helemaal aangepast aan uw wensen en omstandigheden.
 • Annuleringsdekking is mogelijk.
 • 24 uur per dag hulp.

Recreatie

U wilt toch ook zorgeloos genieten van uw caravan, camper of boot? Door middel van de verzekeringen kunt u de dekking volledig afstemmen op uw wensen.

Zorg

Wilt u vrije zorgkeuze of gaat u altijd naar een zorgverlener met contract? En wilt u kiezen uit 5 vrijwillige eigen risico’s of niet? Uw wensen bepalen welke basisverzekering het beste bij u past. Welke u ook kiest; u bent altijd verzekerd voor de belangrijkste zorg van uw huisarts, ziekenhuis en apotheek. Voor extra zekerheid kan door middel van een aanvullende verzekering de basisverzekering worden uitgebreid. U hebt de keuze uit aanvullende verzekeringen met oplopende vergoedingen, tot speciale pakketten voor jongeren, gezinnen of 50+’ers. Door middel van een tandartsverzekering zijn de kosten voor de tandarts, mondhygiënist en orthodontist geheel of gedeeltelijk verzekerd.

Uitvaart

Met een uitvaartverzekering kunt u uw nabestaanden de financiële zorg van een uitvaart uit handen nemen. De kosten van een uitvaart lopen al gauw op en zijn vaak hoger dan verwacht. Niet iedereen heeft op het moment dat het zo ver is, voldoende geld om de uitvaart te kunnen betalen. Met een uitvaartverzekering bent u verzekerd voor de kosten van uw uitvaart. Zo worden uw nabestaanden zowel financieel als emotioneel ontzorgd.

Verzekeren draait om vertrouwen

Op zoek naar een passende verzekering? Wij selecteren de verzekering die het best aansluit op uw situatie, uw wensen en uw behoeften.

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak!

(0341) 36 00 69

info@adviesburo-spek.nl

Mennestraat 42, Putten