Wij zijn

Adviesburo Spek.
Maak kennis

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij van Adviesburo Spek in Putten zitten graag eens met u om tafel. Tijdens een persoonlijk gesprek kunt u uw verzekeringswensen aan ons kenbaar maken. Vervolgens brengen wij uw situatie overzichtelijk in kaart. U kunt vertrouwen op een betrouwbare verzekeringsadviseur. Wij volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In veel gevallen kunnen wij al in het eerste gesprek aangeven of, en zo ja waar u voordeel kunt behalen. Zo bieden wij bijvoorbeeld een interessante collectieve verzekering voor ziektekosten.

Verder kunt u bij ons o.a. terecht voor uw schadeverzekeringen, lijfrenteverzekering en bankspaarproducten.

Doordat wij met verschillende verzekeraars werken, kunt u rekenen op objectief advies.

Schade?

In geval van schade onderhouden wij namens u de contacten met uw verzekeraar, tegenpartij of hersteller. Met al uw vragen over de schadeafwikkeling kunt u dus bij ons terecht. Wij zijn graag uw eerste aanspreekpunt. U kunt erop vertrouwen dat wij uw schadegeval professioneel afhandelen.

Verzekeringspremie

Aan het begin van een verzekeringstermijn ontvangt u een rekening van uw verzekeraar. Wij verwachten dat u uw premie op tijd aan de verzekeraar betaald. Er kunnen zich situaties voordoen, waardoor u de premie niet op tijd kunt voldoen. Breng ons hier gewoon even van op de hoogte. U kunt altijd contact met ons opnemen, voor de eventuele mogelijkheid van gespreide betaling.

Provisie

Adviesburo Spek werkt op provisie-, op uurbasis of op basis van abonnementen. Wanneer wordt gekozen voor provisiebasis dan zijn de kosten van onze dienstverlening volledig inbegrepen in uw jaarlijkse premie. In geval van uurbasis of bij een abonnement ontvangt u een aparte factuur. Door vooraf duidelijke afspraken te maken, komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Voordelen van Adviesburo Spek

Persoonlijk contact

Onafhankelijk advies

Beheer van al je verzekeringen

Langdurige relatie

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak!

(0341) 36 00 69

info@adviesburo-spek.nl

Mennestraat 42, Putten